Ajankohtaista

Karhunsalon kirppis aloittaa jälleen tiistaina 3.4.2022. Kirppis on kesällä 2022 avoinna 3.4.-27.8. välisenä aikana. Aukioloajat ovat vanhat tutut, eli tiistai ja torstai klo 17-20. Kirppikseen, sen hinnastoon ja paikkavarukseen voit tutustua osoitteessa karhunsalo.net/karhunsalon-kirppis. Nähdään!

Joulupuoti Ohton kota

Ohto on nyt avoinna kuutena päivänä viikossa eli maanantaista lauantaihin. Lauantaisin edelleen kodasta makkaraa, kahvia, glögiä yms. Tervetuloa tunnelmoimaan! Katso vielä uudet aukioloajat täältä.

Joulupuoti Ohto avataan torstaina 18.11. klo 10. Ohtosta löydät pohjoiskarjalaisia käsitöitä kotiin ja lahjaksi. Joka lauantai ulkona kodassa paistetaan makkaraa ja juodaan nokipannukahvia. Puodin aukioloajat löytyvät täältä. Tervetuloa ostoksille!

Karhunsalon kylätalon pihalla komeilee aivan uusi lapinkota, jota on tarkoitus käyttää tulevan Joulupuoti Ohton kahvittelu- ja makkaranpaistopaikkana aina lauantaisin. Kodan avajaiset pidettiin kyläillassa tiistaina 12.10.2021. Avajaisissa paistettiin lettuja, makkaraa ja keiteltiin nokipannukahvia. Mukana oli toistakymmentä kyläläistä.

Joulupuoti Ohto aukeaa jälleen 18.11.2021. Puodista löydät paikallisia käsitöitä niin jouluun kuin arkeenkin. Lauantaisin ulkona voi paistaa makkaraa ja juoda nokipannukahvia meidän aivan uuden lapinkodan lämmössä. Mikäli olet kiinnostunut tuomaan käsitöitäsi myyntiin, ota meihin yhteyttä sähköpostitse kylayhdistys@karhunsalo.net Tarkemmat aukioloajat ilmoittelemme myöhemmin.

5/5